Medlemskap

MEDLEMSKAP I KED

8630173_orig

For å bli medlem i KED, ta kontakt med Stine eller Nicolay på KED eller send en melding til vår Facebook side. Betaling kan gjøres enten kontant eller over vipps.

Kort fortalt om medlemskategoriene og årsprisen for medlsmskap som gjelder kalenderåret 2017.
 .
Standard medlemskap(100Kr):
Standard medlemskap er det som skal til for å ha stemmerett ved årsmøtet og som alle aktive må ha for å bli registrert og få gratis inngang til ukedagene og mulighet til å være med på arrangementene og bestille private LAN. Kun aktive medlemmer har lov til å velge standard medlemskap.
Støttemedlem bronse(300Kr):
Som støttemedlem bronse bidrar du med et viktig beløp til klubbaktiviteter og ditt navn vises på KED hjemmeside, arrangement plakater og rullerende framvisning, samt i årsrapporten under fanen "Støttemedlem bronse".
Standard medlemskap inngår i alle støttemedlemskap.
Støttemedlem sølv(500Kr):
Som støttemedlem sølv bidrar du med et merkbart beløp til aktiviteter og klubbreiser. Ditt navn vises på KED hjemmeside, arrangement plakater og rullerende framvisning, samt i årsrapporten under fanen "Støttemedlem sølv".

Standard medlemskap inngår i alle støttemedlemskap.
Støttemedlem gull(1000Kr):
Som støttemedlem gull gir du det største bidraget til klubbutvikling, innkjøp av utstyr og til klubbreiser. Ditt navn vises på KED hjemmeside, arrangement plakater og rullerende framvisning, samt i årsrapporten under fanen "Støttemedlem gull".
Standard medlemskap inngår i alle støttemedlemskap.
Takk for støtten hilsen alle oss i Kvalsund e-sport og dataforening.